luni, 1 februarie 2010

Iluminati si Teoria Conspiratiei


Ati auzit de Iluminati si de Teoria Conspiratiei? Poate ca da, poate ca nu , dar sunt sigur ca nu stiti exact despre ce e vorba, dar e normal ,nimeni nu stie exact. Am citit de curand un articol despre asta in care scria ca “Iluminati sunt un grup ocult care vegheaza destinele omenirii de mii de ani iar ceea ce indeosebi numim realitate istorica este un fenomen care se desfasoara pe doua planuri. Primul plan este cel vizibil, la indemana oricarui om care iese pe strada sau acceseaza televiziunile si Internetul. Nu este decat varful aisbergului. Cel de al doilea plan este nevazut pentru cei multi. In aceasta dimensiune ascunsa se pune la cale insasi viitorul lumii..”

Deasemenea era relatata si o parte a teoriei conspiratiei in care scria ca “Nimic nu este ceea ce pare a fi! De sute de ani, oculte grupuri de interese religioase, politice si financiare ne manipuleaza cinic prin masinatiuni bine ticluite, sufocandu-ne intr-un enorm val de ignoranta, cu scopul de a ne impiedica sa vedem adevarul. Suntem niste sclavi, niste marionete care raspund la comanda unor rapaci papusari avizi de putere, ce traiesc in umbra. De sute de ani, lumea este condusa, de fapt, de societati secrete, corporatii transnationale si organizatii obscure si malefice. Toate marile evenimente ale trecutului – de la revolutiile politice si culturale pana la marile inventii si realizari stiintifice si chiar la cataclismele asa-zis naturale – sunt opera Lor... “

Tot ei afirma ca Illuminati sunt de fapt fructul pacatelor noastre, deoarece daca ar avea acces la bogatie si putere absoluta, peste 90% din oamenii din prezent ar actiona la fel ca actualii Illuminati. Nu este vorba in ultima instanta decat de o traire inferioara izvorata din frica si mandrie care-i face pe oamenii de la toate nivelurile societatii sa-si controleze, abuzeze, foloseasca si minta semenii aflati intr-o stare de vulnerabilitate si inferioritate. Traire care, din pacate, a devenit o trasatura de caracter definitorie pentru specia umana din prezent.

Stau si ma intreb acesta sa fie oare adevarul , sau sunt doar niste teorii spuse de niste oameni care vor din tot dinadinsul sa gaseasca raspunsuri pentru tot ceea ce se intampla in lume? – eu cred ca la baza acestor teorii sta un “adevar suprem “ adevar pe care daca l-am stii , ar putea sa ne schimbe total vietile si felul de a gandii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu