duminică, 31 ianuarie 2010

qed


Oamenii au fost creati cu un scop in viata, un scop religios. Unii oameni fac greseala de a se ruga(dar ei de fapt cer ajutor prin rugaciune) la Dumnezeu doar atunci cand au probleme, doar in aceste momente isi aduc ei aminte de existenta divina. Suntem oameni, nu putem stii absolut totul, deci situatia in care un om ar putea detine toate informatiile o excludem pentru ca pur si simplu e ilogica, dar ca sa ii hranesc imaginatia lui Bogdan, sigur ca informatiile aduc deodata si solutii. Deci nu e irelevant sa stii totul, logic e sa accepti faptul ca esti o fiinta creata de Dumnezeu cu un scop, sa accepti ca nu stii destule lucruri si ca vrei sa stii cat mai multe lucruri.Exista un motiv logic pentru orice lucru de pe lumea asta, daca noi nu putem sa il explicam nu inseamna ca nu exista ci doar ca avem nevoie de mai multe cunostinte.


2 comentarii:

  1. A fost odata ca niciodata un om.Si era simplu ca o schita.Capul ii era un cerc desenat de o mana nesigura,iar membrele ca niste bete trasate neglijent.Si-si plimba asa simplitatea prin lume fara sa fie macar constient ca lucrurile care nu erau el erau de fapt mai complicate...Vietile oamenilor ca sa va spun si un aforism,sunt ca artele plastice...oricat de simpla ar fi fost schita noastra,era totusi un om....

    RăspundețiȘtergere
  2. in momentul in care nu intelegi un lucru mintea umana complica acel lucru. Deci complicatul nu exista de fapt ci doar optiunea de a nu acorda destul timp pentru a intelege.
    Orice poate fi simplu, doar daca noi vrem sa fie simplu.

    RăspundețiȘtergere