marți, 7 septembrie 2010

Regrete...


Printre lucrurile cele mai importante pe care le-am invatat pana la varsta de 18 ani, este ca in viata nu trebuie sa ai absolut  nici un regret. Pentru ca atunci cand vei ajunge la o etate  mai inaintata iar cand linia vietii se apropie de sfarsit,  sa termini cu capul sus si cu inima impacata. In fond, la ce bun atatea sacrificii cand in final  voi, cei care cititi acum, nu o sa ramaneti cu nimic? Sunt sigur ca si voua ca si mie , inca de mici parintii v-au spus “ …termini si tu o scoala, iti gasesti un servici bun ,iti intemeiezi o familie si te asezi si tu la casa ta…” In societatea in care traim acest lucru este unul dintre cele mai importante , practic acesta pare sa fie scopul vietii noastre sociale. Intru totul deacord. Dar sa ne gandim mai bine. La ce bun sa faci toate astea ? inteleg , scoala te ajuta sa dobandesti cunostinte pentru a-ti putea gasii un loc de munca mai bun, locul de munca te ajuta sa castigi bani pentru a-ti intretine familia pe care ti-ai intemeiat-o imediat dupa terminarea studiilor  , iar familia - ei bine, familia este un lucru destul de important pentru  oameni  caci dupa cum stiti, nici un individ nu poate traii singur, pentru ca asta ar duce la nebunie ,dar nu la nebunia aceea pe care un geniu o manifesta in lucrarile sale, ci la nebunia aceea pe care o simte un om atunci cand este inconjurat de nimic. Dar totusi, la ce bun sa faci toate astea? Practic suntem niste animale cu o complexitate a creierului mult mai mare dar care literalmente nu ne ajuta cu numic. Scopul este acelasi ca si al animalelor : transmiterea genelor . Caci in fond cu asta ramanem , sau mai bine spus  asta devenim, o particica dintr-un nou sistem de celule si tesuturi care  dupa o anumita varsta vor face ceea ce si noi am facut, vor transmite genele mai departe...

3 comentarii:

  1. Trist...dar asta este adevarul!
    Traim degeaba. Numele nostru se pierde in efemeritate...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
    Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
    Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Multumesc,Cu stima Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
    Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
    Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
    Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
    Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
    Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
    Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
    Contact: onmusique@yahoo.com
    Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

    RăspundețiȘtergere